Anticelulitic bun

Dintre produsele pe care le pot recomanda pentru ca la mine chiar au functionat, astazi: gelul anticelulitic Elancyl Cellu Reverse 14 zile. Substanta activa este cafeina, asociata cu alte extracte care “ard grasimile”.
Este suficient sa aplici gelul anticelulitic o singura data, dimineata, pe zonele cu probleme, fara masaj. Se absoarbe rapid in piele, ceea ce este super, pentru ca te poti imbraca imediat dupa, fara sa astepti sau sa ramai “lipicioasa”, ca dupa alte creme. Chiar dupa primele 3-4 zile se vede diferenta.

Pielea ramane ferma, tonificata si supla, iar parfumul este foarte delicat. Dupa vreo 10 zile orice urma de celulita era stearsa, insa am continuat sa folosesc gelul anticelulitic, care pastreaza pielea moale si hidratata. In prospect se mentioneaza ca tratamentul are si actiune preventiva asupra depunerilor viitoare – si pot sa confirm ca este adevarat.
Eu am avut pachetul promotional Cellu reverse “doua la pret de unu si jumatate” (cutie cu 2 flacoane a cate 100 ml fiecare), care costa 150 lei la Sensiblu.

One thought on “Anticelulitic bun

  1. Pingback: Alt anticelulitic bun « Blogul Spufilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.