Bulbi

Bulbi de primavara

Bulbi de primavara

Pentru ca in primavara gradina sa se gateasca cum trebuie, trebuie sa ne luam masuri inca din toamna. Cum noi de cand ne-am mutat la curte ne-am ingrijit mai mult sa avem arbusti si plante perene, care sa modeleze cumva spatiile, acum gradina maturizandu-se, a venit timpul sa ne ingrijim de lucrurile mici, si sa plantam bulbii care vor face floricele primavaratice.

Bulbii florilor de primavara trebuie plantati cand e atat de racoare incat sa nu inceapa sa faca mugurasi, insa suficient de cald cat sa se prinda radacinile pana cand da inghetul. Toti bulbii de primavara au nevoie de o perioada de repaus pentru a inmuguri cu succes primavara.

Acum doua saptamani am gasit la Hornbach bulbi la preturi foarte convenabile: lalele, zambile, stanjenei si narcise. Bulbii sunt de calitate, cu aspect sanatos, rotunzi si grei. Tot ce se vede in poza a costat 75 de lei.  Sambata trecuta, fiind suficient de cald afara, am trecut la plantarea acestora in ronduri, la cca 10 cm sub pamant. Ma astept la suprize placute in primavara:-)

One thought on “Bulbi

  1. Dana

    Bulbi de cea mai buna calitate si cu siguranta la cele mai mici preturi gasesti la http://www.lalele-olanda.ro

    Pentru aceasta toamna va propunem doua pachete promotionale de bulbi de flori de toamna: bulbi de lalele si narcise si bulbi de zambile si narcise. Pentru detalii despre pachete, comanda si livrare va rugam sa consultati site-ul nostru.

    In aceasta perioada se poate comanda si on-line.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.