Revalid pentru caderea parului

Revalid fiole

Revalid fiole

Cum povesteam intr-un post anterior, am rezolvat problema cu parul gras cu Phytocedrat, insa de cand ne-a spus Dollo de Revalid, am inceput sa ma gandesc ca ar trebui sa ma ingrijesc si de caderea parului. Pentru ca imi place foarte tare samponul pentru par gras de la Phyto, si inca nu vreau sa il schimb, am cautat si am si gasit la farmacie fiole cu ser Revalid, remediu pentru caderea parului.

Cum sunt mereu in graba si nu am timp sa stau cu masti si tratamente in cap, serul a fost cea mai buna alegere, pentru ca nu se clateste. Se maseaza scalpul de doua ori pe zi, cu continutul unei fiole (una dimineata, una seara). Dupa ce masezi pielea cu ser, simti in cap niste furnicaturi. Ceea ce, in my book, e un semn bun 🙂

Serul Revalid este de fapt o lotiune energizanta ce contine cofeina si extracte naturale, care in prospect spune ca are urmatoarele calitati:
– stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului;
– asigura regenerarea firului de par;
– intareste radacina si previne caderea prematura a parului

Setul contine 20 de fiole si a costat vreo 70 de lei.

La mine, dupa doar 3 zile de tratament, am observat ca parul nu mai cade atat de mult ca inainte (cel mai mult cadea cand imi spalam parul, scoteam mana plina de fire cand ma clateam). Producatorii recomanda cure periodice de cate 20 de zile cel putin.

One thought on “Revalid pentru caderea parului

  1. dollo

    Si mie mi-au fost bune fiolele de Revalid. Dar si samponul. Acum folosesc un soi de balsam pentru piele sensibila – eu inca am probleme cu matreata dn cand in cand – pe care mi l-a recomandat coafeza. E din gama Goldwell – Regulate Anti dandruff – si cred ca se gaseste in special in saloane. La mine caderea parului s-a mai ameliorat si cu niscai vitamine si minerale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.