Castrare gratuita caini fara stapan

In jurul sediilor multor firme se pripasesc caini fara stapan, pe care oamenii milosi ii hranesc cand vin la lucru. Multi se gandesc ca nu au posibilitatea de a-i ajuta altfel decat cu mancare.

Well, cainii fara stapan trebuie sterilizati, numai astfel putem tine sub control inmultirea lor.

In urma sterilizarii animalele devin mai blande. Deoarece instinctul de reproducere dispare, nu se mai formeaza haite (cainii devin agresivi cand sunt in calduri). Sterilizarea in masa este singura solutie care da rezultate in timp, totul depinde de noi si de gradul nostru de implicarea sociala in aceste probleme.

Daca iubiti animalele, sterilizati-le, mai ales ca exista organizatii care se ocupa atat de sterilizare cat si de transport, gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la ei.

VIER PFOTEN Romania roaga cetatenii sa vina cu cainii fara stapan la clinica din Pallady unde ei fac sterilizari gratuite. Clinica din Pallady este in adapostul Primariei Generale a Capitalei, respectiv al Administratiei pentru Supravegherea Cainilor fara Stapan, care se afla  in sectorul 3, pe strada Lunca Jaristei (in dreptul bulevardului Th. Pallady nr. 262, langa reprezentanta Opel). Este drumul care duce spre Policolor si spre Autostrada Soarelui. De la reprezentanta se face dreapta pe str. Lunca Jaristei si in capatul acestei strazi se afla adapostul.

MIJLOACE DE TRANSPORT: tramvaiele 40, 19, 27 cu coborare la statia IOR 2, metrou Macaralei (cu schimbare in N. Grigorescu). Reper: Piata Salajan si metrou Grigorescu (situate la 4 statii de tramvai de adapost), Piata Trapezului numita si Macaralei (situata la 2 statii de tramvai de adapost), Ozana (situata la o statie distanta). (informatii despre locatie preluate de pe site-ul Cutu-Cutu)

Pentru cei care nu au posibilitatea de a transporta cateii, Vier Pfoten are nr. de telefon 021/3112598. Sunati la acest numar si faceti din timp programarea, pentru ca echipele lor sa poata prelua animalele din teren (dupa castrare cateii sunt adusi inapoi de unde sunt luati).

Tot respectul pentru munca voastra, oameni buni de la Vier Pfoten. Va multumim.

8 thoughts on “Castrare gratuita caini fara stapan

 1. Adriana

  Ma numesc Adriana si detin un catel comunitar maltratat in timp de niste bestii.Catelul nostru se numeste Otto-Oberman are si un nume dupa cum se vede .Este atat de iubit acest membru din mica nostra familie incat are tot ce ii trebuie unui catel sa traiasca linistit si iubit.De cand l-am luat din fata blocului ne-am facut o mie de dusmani .Dar nu conteaza ,privirea lui si modul cum se face placut sterge tot .Am dori sa impartim bunatatea noastra cu animalutele de la Pallade (ptr locuim intre Ramnicul Sarat si Matei Ambrozie)si sa ducem macar doi saci de alimente uscate .Daca se poate va rog dati-mi un semn .As dori sa aduc o mica contributie .Va multumesc.

 2. Spufi Post author

  Adriana, felicitari pentru noul membru al familiei voastre, ati facut un gest minunat.
  In legatura cu donatia, cred ca cel mai simplu este sa iei legatura cu asociatia Cutu Cutu, ei au conturi unde se poate dona si online; ei cumpara apoi cu banutii stransi ce e nevoie si duc la adaposturi: http://www.cutu-cutu.ro/donatii/donatii-online
  Daca totusi doresti sa duci personal sacii, ia tot cu ei legatura sa vezi unde e mai multa nevoie de hrana (aici ai nr de tel http://www.cutu-cutu.ro/content/contact)

 3. mihaela

  Buna ziua,
  Am in spatele blocului patru catei care as vrea sa-i castrez.Sunt 3 femele si un mascul. 2 femele si masculul sunt frati si au in jur de 6-7 luni iar cealalta femela este mama lor si cred ca are vreo 4-5 ani, iar acum este iarasi in calduri.
  Locuiesc in sos Pantelimon si nu am cum sa-i aduc pe toti patru. Ati putea veni Dvs sa-i luati?
  Multumesc mult de tot

 4. Spufi Post author

  Mihaela, trebuie sa suni la Vier Pfoten, noi nu ne putem ocupa. Ar trebui totusi sa astepti pana la primavara, deoarece un catel operat care sta in frig nu are sanse bune de recuperare.

 5. Georgeta

  Ma numesc Georgeta si la casa tatalui meu de la curte din str. Rupea nr. 9 sector 5, unde nu locuieste nimeni s-a aciuat o catelusa care a fatat 9 catelusi. Noi trecem cam o data pe saptamana si ii mai dam de mancare, dar nu stim ce sa facem cu cei 9 catelusi. Catelusii au cam 2 sapt. Ajutati-ne sa facem ceva cu ei si cu mama lor. E o catelusa de talie mijlocie.

 6. gabriela

  buna ziua ,ma numesc gabriela lacuiesc in bucuresti dar parinti mei au o casa la tara in jud Giurgiu unde druml pana acolo este plin de catei ,am adoptat 5 catei toti cu cate o problema am incerca sa ii ajut cat pot dar …….am salvat o parte infima di cati sunt si nimemi nu ii ajuta ….aici ii zona nu exista progranul” salvati maidenezi”si nici sterilizarea gratuita .cui ma pot adresa pt un adapost sau macar sa ii sterilizeza gratuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.