Cine e Stephen Hawking si de ce e el in drept sa isi dea cu parerea despre religie

Jurnalistii de la stirile ProTV isi fac si ei meseria cum pot mai bine, astfel ca au ajuns sa publice materialul despre parerile lui Stephen Hawking despre credinta/religii/moarte sub titlul:

Ce crede despre Rai omul care de 49 de ani se asteapta sa moara oricand

Ca nu a auzit romanul de Stephen Hawking, si de aia nu il punem in titlu, intelegem. Dar sa il prezinti ca “omul care se asteapta sa moara oricand” e totusi prea mult.

Cum ar veni, ce il recomanda pe Hawking nu sunt contributiile stiintifice, teoriile gaurilor negre, titlurile onorifice dobandite pentru activitatea academica prodigioasa, lucrarile lui de popularizare a stiintei, faptul ca in afara este “cel mai faimos om de stiinta din lume” nici macar faptul ca e atat de uimitor de viu si de activ (intelectual) fiind complet paralizat si comunicand printr-un sintetizator de voce controlat cu obrazul!

In viziunea jurnalistului de la ProTV  Hawking e avizat sa isi dea cu parerea despre ce e dupa moarte, nu pentru ca e el mai destept ca altii. NU domnule! el e doar omul “care se asteapta sa moara” de atata amar de vreme…

Cine vrea sa citeasca interviul in care Hawking spune ca viata dupa moarte e o bazaconie, sa intre aici: http://www.guardian.co.uk/science/2011/may/15/stephen-hawking-interview-there-is-no-heaven

 

One thought on “Cine e Stephen Hawking si de ce e el in drept sa isi dea cu parerea despre religie

  1. Pingback: Cum moare un ateu « Blogul Spufilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.