Decoratiuni de Craciun

Impodobirea gradinii pentru sarbatorile de iarna are loc la noi acasa in fiecare an de Mos Nicolae. Anul acesta am avut noroc de vreme buna (cca 10 grade); anul trecut ne-au inghetat mainile pe globuri si instalatii, in ciuda cantitatilor apreciabile de vin fiert dat pe gat in incercarea de a ne incalzi.

Rondul cu braduti

Rondul cu braduti

Bradutii de afara au primit beteala, globuri si luminite. Cu rondul din curtea din spate am fost ceva mai generosi in podoabe, pentru ca din living se vede foarte frumos (poza de mai sus este doar o palida reflexie a feeriei de luminite si culori de dupa lasarea serii).

Bradutul argintiu a primit beteala argintie

Bradutul argintiu a primit beteala argintie

In casa nu am avut brad niciodata, ni se pare odios obiceiul de a sacrifica braduti de Craciun, doar pentru a avea “miros de cetina in casa”.

Ii poti admira pe geam, afara, unde le este locul, iar daca nu ai curte, cred ca “solutia morala” este sa impodobesti un bradut de plastic (am vazut modele care arata chiar mult mai bine decat “naturelii”, la preturi destul de rezonabile).

Instalatiile de luminite pentru exterior au fost cumparate anul trecut de la Carrefour, si au functionat impecabil pana acum (nu par sa aiba becuri arse dupa atatea ore de functionare). Am izolat bine prelungitorul in care intra toate instalatiile de luminite, intr-un sac de plastic.

Posesorii de caini ar trebui sa fie precauti cand trag astfel de cabluri pe afara,  pentru ca acestia se pot electrocuta in incercarea de a le roade.

Decoratiune de Craciun pentru usa

Decoratiune de Craciun pentru usa

Sasha al nostru nu roade cabluri, insa speram ca anul asta sa nu mai manance globuri din brad (cum a facut anul trecut; din fericire resturile de glob gasite nu pareau sa aiba muchii taioase, si nu au existat reactii adverse 🙂 )

Ne bazam ca s-a mai maturizat si acum pare sa fie mult mai selectiv cu lucrurile pe care le roade.

Tot cu ocazia schimbarii oficiale de sezon, decoratiunea de toamna pentru usa a fost detronata de una corespunzatoare (am reciclat-o pe cea din iarna trecuta pentru ca nu am gasit nicio coronita destul de frumoasa. deocamdata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.