Din lumea celor care nu cuvanta :)

Schwartz

Schwartz

Aseara motanul nostru Schwartz a dat inca o data dovada a caracterului sau generos, inca si mai suprinzatoare pentru noi deoarece destinatarul frumosului gest la care am fost martori este un caine 🙂

Schwartz, care are aproape 14 ani, a adoptat pana acum celelalte doua pisici “infiate” de noi (un motan si o pisica). A avut cu ei de la inceput un comportament “mămos”, i-a spalat, i-a lasat sa manance din castronul lui, s-a jucat cu ei, i-a “iubit” de mici. Se poate spune despre el ca este un animal foarte afectuos si inteligent, si este respectat ca un “staroste” in gasca de pisici a casei. Cu cei doi caini nu se poate spune ca motanul a legat o relatie foarte stransa de prietenie; a avut tentative de apropiere cu Sasha, insa din cauza cainelui care se surescita prea tare, si incepea sa se zbata cand il vedea foarte aproape, speriindu-l, nu a reusit sa lege o prietenie mai stransa.

Aseara Schwartz s-a dus in baia de serviciu, unde tinem castroanele cu mancare ale pisoilor, si unde cainii nu au voie sa intre, a luat o bucata de carne din castronelul lui si a depus-o pe gresie, in living, aproape de Sasha (cel mai pofticios catel din lume), care statea tolanit. S-a uitat la Sasha, care l-a observat si el, s-au inteles din priviri cum s-ar spune, si Sasha s-a ridicat si a inghitit “cadoul” de la Schwartz.

Cu siguranta cadorisirea a fost un gest premeditat, deoarece niciodata nici Schwartz nici alti pisoi nu aduc mancare in living.

Un alt exemplu de generozitate in lumea animala:

3 thoughts on “Din lumea celor care nu cuvanta :)

 1. dollo

  se pare că am ajuns prea târziu, video a fost eliminat de autor, probabil.
  Schwartz rules! 🙂 Avem și pisici și flori la fel, deși nu știu cât de generoasă ar fi Toshiba cu alte animale, de când mănâncă cu disperare.

 2. Spufi Post author

  Adevarul e ca daca animalul e flamand, sau foarte pofticios (Sasha de exemplu e extrem e pofticios, poate de aia a fost si tinta actului generos, nu exista altul in casa caruia sa ii faca mai mare placere ofranda culinara) cred ca sunt mici sansele sa aiba asemenea apucaturi. Toshiba neavand alti prieteni animalute cred ca ar avea nevoie la inceput de adaptare la viata in societate, si abia apoi ar trece la asemenea “rafinamente sociale” :))

  Am inlocuit filmul, asta e mai topic-related.

 3. Pingback: Moralitatea la animale « Blogul Spufilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.