Mazda 3 de vanzare

Cu parere de rau, a sosit timpul sa ne despartim de una dintre masini, Mazda noastra draga.  Am mai tine-o inca multi ani, insa nu putem sa o luam cu noi in Australia, din pacate. Am ingrijit-o cu drag, fiind cea mai fiabila masina pe care am avut-o – fiabilitatea japoneza a fost confirmata inca o data, deoarece Mazda nu a avut pana acum nicio problema.

Este o Mazda 3 Diesel, cu un motor cu puterea de 110 cp si capacitatea de 1600 de cmc. A adunat 60 de mii de kilometri in total (din 2006). Am luat-o noua, full options, de la dealer, si intre timp am dotat-o si cu magazie MP3.

Dotarile ei sunt urmatoarele:

ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, interior velur, xenon, senzori ploaie, senzori lumina, ESP, proiectoare ceata, filtru particule, comenzi volan, magazie MP3 xCARLink (SD card, USB, EXT), cauciucuri de iarna.

 

Dati un semn daca va intereseaza sa o luati la voi acasa in schimbul a, sa zicem, 7500 Euro.

7 thoughts on “Mazda 3 de vanzare

  1. Spufi Post author

    mais biensûr 🙂 am dobandit rezidenta australiana, asa ca stam un pic, sa ne lichidam afacerile pe aici, si apoi am incalecat pe-o șa. pana plecam, sper sa ne vedem la clubul cartii, astept cu interes sa se voteze tema dezbaterii 🙂

  2. Marian

    trebuia fara s (Marian) 🙂
    imi depaseste bugetul si nu vrea sa vin doar sa-mi fac sange rau 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.