Micul artar japonez

Artar japonez

Artar japonez

Artarul japonez pe care l-am plantat acum 3 ani a trecut cu bine si peste aceasta iarna. Deja are un frunzis bogat, insa de cand l-am plantat si pana acum nu pare sa mai fi crescut deloc. Noi stiam de cand l-am cumparat ca este artar japonez pitic, dar nu ne imaginam atata piticenie… Pe forumurile de gradinari se spune ca artarul japonez ca ar creste cu 2 cm pe an, inclin insa sa cred ca e o barfa exagerata 🙂

4 thoughts on “Micul artar japonez

  1. ANA

    Imi place artarul vostru : transmite liniste , lumina si curaj . Pacat ca nu-l ve-ti vedea crescind. Imi place gradina voastra si va admir pt munca , rigurozitatea , talentul si iubirea cu care v-ati facut gradina. Imi tansmiteti un sentiment de liniste , caldura si curaj ; va multumesc pt asta . Sint putin trista si nostalgica .Curaj in cavalcada in necunoscut.

  2. Spufi Post author

    Multumim mult, ANA! Este drept ca fiind abia la inceput cu demersurile, s-ar putea sa mai vedem artarul crescand 1 cm (pana primim viza :-)) Nu fi trista, vom continua sa postam si de la antipozi, poate lucruri chiar mai vesele si mai frumoase!

  3. Spufi Post author

    cand l-am cumparat arata ca si acum… cum ziceam, creste vijelios, cativa mm pe an :)) nu stim ce varsta avea cand l-am cumparat. am zis merci ca s-a prins, la inceput parea sa nu-i prea priasca la noi in curte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.