Podoabe de toamna

Decoratiuni de toamna pentru usa

Decoratiuni de toamna pentru usa

Si pentru ca gradina s-a impodobit frumos de toamna, casa trebuie sa se asorteze si ea. Cel mai simplu este sa decorezi usa de la intrare – noi in fiecare sezon o gatim cum se cuvine. Coronita de toamna, cu frunze ruginii si conuri de brad, si-a intrat in drepturi deja de la inceputul lui octombrie.

Cele mai frumoase decoratiuni sezoniere pentru casa le-am gasit la Hornbach – diverse coronite si impletituri cu un look foarte natural. Sunt si foarte rezistente (coronita de vara, cu buburuze si panglici care falfaie in vant, a petrecut deja doua veri pe usa noastra si arata ca noua).

Preturile la decoratiunile de casa si gradina de la Hornbach sunt un pic piperate, daca stai sa te gandesti ca totusi nu e altceva decat un pic de sarma, niste bucatele de panza si ceva plastic, insa data fiind rezistenta lor (lucru nemtesc!), se amortizeaza in cativa ani.

2 thoughts on “Podoabe de toamna

  1. dollo

    he, he, o adevarata incantare pentru ochi e toamna la voi acasa 🙂 in balconasul garsonierei mele e ceva mai inghesuita, dar la fel de colorata 🙂

  2. Pingback: Decoratiuni de Craciun « Blogul Spufilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.