4 thoughts on “Prima zi de primavara

 1. cristina

  Ce fain!
  Chiar, voi cand ati ajuns acolo, cum v-ati simtit in privinta anotimpurilor? Cum v-a venit sa “repetati” un anotimp sau doua?

 2. Spufa Post author

  Da, ghioceii astia au fost o supriza si i-am descoperit tarziu, la un an dupa ce am cumparat casa. Nici nu stiam ca sunt aclimatizati aici.

  Noi am debarcat la Sydney in 2012 mijlocul lui august, care e ultima luna de iarna. Eu nu am stat decat 3 saptamani, m-am intors in tara sa vand acareturile si sa aranjez emigrarea animalelor, dar consortul a avut in 2012 doua primaveri si doua veri. Eu am iesit mai prost, ca m-am intors in Sydney dupa sase luni, in martie, prima luna de toamna, si avut doua ierni, plus ca am ratat si primavara din Romania, care nu se compara cu primavara de aici – diferenta intre iarna si primavara nefiind prea mare, ca transformare a peisajului adica, din moment ce pomii si iarba sunt verzi tot timpul anului.

 3. cristina

  Extrem de interesant. Si organismul vostru nu s-a revoltat? A inghitit ca pelicanul ce anotimpuri ati avut voi chef sa-i dati? :))

 4. Spufa Post author

  lol. am fost atat de ocupati la inceput incat organismul nu a avut timp sa se dezmeticeasca cred asa ca nu au fost probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.