Recolta de rosii romanesti

Anul acesta rosiile noastre, crescute din rasad luat din piata, au un gust deosebit de bun. Ce-i drept plantele s-au dezvoltat foarte mult, insa nu se poate spune ca si-au dat prea mult silinta sa dea si rod bogat. Dar putinele rosii culese pana acum sunt potrivite ca dimensiuni, usor acrisoare, si foarte parfumate, par a fi rosii romanesti autentice.

Am citit pe www.hobbygradina.ro niste metode inovative de a obtine plante sanatoase si cat mai rodnice. La primavara voi pune rasaduri din rosiile de anul acesta si voi incerca marcotarea copililor (metoda plantei ingropate orizontal cred ca ne depaseste aptitudinile de gradinari amatori). Cine vrea mai multe detalii despre aceste metode, sa citeasca aici.

One thought on “Recolta de rosii romanesti

  1. Mihai

    pentru a avea un rod bun la rosii va recomand sa folositi ca si ingrasamant rahat de lilieci (guano) care este natura si foarte bune cu un continut foarte mare de azot. Eu am obtinut cu el rosii de 1.3kg pe plante cu lungimea de 2m (inaltime) si nu uitati sa rupeti crescaturile de la brate cand creste planta ca sa se dezvolte armonios.
    Felicitari pentru posturile despre Australia, am avut si eu intentia de a emigra dar am abandonat din motive financiare si logistice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.